February 25, 2021

Humbi babain dhe xhaxhanë nga koronavirusi, ky eshte shqiptari qe doli vullnetar për testimin e vaksinës

Humbi babain dhe xhaxhanë nga koronavirusi, ky eshte shqiptari qe doli vullnetar për testimin e vaksinës

Imer Shehu nga Kosova, është një nga 10 000 vullnetarët që i është nënshtruar sot testit kundër Covid – 19 në Britaninë e Madhe.Në një intervistë për Deutsche Welle (dw.shqip) , Shehu thotë se motivi që e shtyu të behet pjesë e këtij eksperimenti është babai dhe xhaxhai i tij që ndërruan jetë nga koronavirusi përpara disa muajsh.Humbi babain dhe xhaxhain nga Covidi, shqiptari teston vaksinën kundër Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published.