February 25, 2021

Ja cme tha Koco Devole para se te vdiste/ Flet infermieri, Ahh mor Korab, ç’dreq virusi paska qenë ky që po ma merr shpirtin

Ja cme tha Koco Devole para se te vdiste/ Flet infermieri, Ahh mor Korab, ç’dreq virusi paska qenë ky që po ma merr shpirtin

Gjana thotë se në mëngjes kur po shikonte të sëmurët me radhë ka ndaluar edhe te aktori Devole. Ai tregon bisedën e fundit me Devolen i cili është shprehur se virusi po i merr shpirtin.Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published.