February 25, 2021

Jozefina Topalli Shkruan Letrën Emocionuse Për Të Madhin Jakup Krasniqi Që Tha S’jam Unë As Katolik As Mysliman Jam Shqiptar: Rrëqethët Vendin Jakup!

Jozefina Topalli Shkruan Letrën Emocionuse Për Të Madhin Jakup Krasniqi Që Tha S’jam Unë As Katolik As Mysliman Jam Shqiptar: Rrëqethët Vendin Jakup!

Turqia thotë se pret adresim të çështjeve me ShBA-në, por s’ia përmend emrin Bidenit
Postimi i Topallit:“I dashur Kryetar Zoti Krasniqi!…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published.