February 25, 2021

“Meshkujt më paragjykojnë kot”/ Modelja shqiptare flet hapur: Marr 1500 euro për një…

“Meshkujt më paragjykojnë kot”/ Modelja shqiptare flet hapur: Marr 1500 euro për një…

“Nëse dikush nuk e ka kapacitetin që të arrijë të më mbështesë dhe nga ana psikologjike tek ajo që unë kam zgjedhur, nuk besoj se do ishte diçka e mirë për karrierën time që unë të ndihem rehat me veten time sepse shoh shumë vajza që shkëputen, mbyllen nga televizioni, mbyllin Instagramet e veta dhe i lënë ëndrrat përgjysmë”.mos e humbnisni shtyp marketingun hapet artikulli i plotë…

Leave a Reply

Your email address will not be published.