February 25, 2021

Gruaja e pasur ka një hall: Mbaj 4 burra me rrogë, sepse jam e pangopur me s*ks

Gruaja e pasur ka një hall: Mbaj 4 burra me rrogë, sepse jam e pangopur me s*ks

Kam katër të dashur të rregullt. Asnjëri nga ata nuk fiton më shumë se 60 mijë dollarë në vit. Më i madhi është 36, ndërsa të tjerët janë 26, 27 dhe 31 vjeç.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published.