February 25, 2021

Zbardhet për herë të parë arsyeja pse babai Shqiptar vrau vajzën në australi, debati i fortë në makinë natën e krimit…!!

Zbardhet për herë të parë arsyeja pse babai Shqiptar vrau vajzën në australi, debati i fortë në makinë natën e krimit…!!

Ndërsa ajo nisi të bë rtiste për ndihmë, babai e mbështeti në sedilje dhe e go diti me thi kë edhe shtatë herë të tjera, u tha në gjy katë.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published.