February 25, 2021

Del deshmia e forte! Ja ku eshte sot Bleona Mata, : Vajzën e kam në dorë, eshte edhe shtatzënë

Del deshmia e forte! Ja ku eshte sot Bleona Mata, : Vajzën e kam në dorë, eshte edhe shtatzënë

Për herë të parë nga zhd-ukja e Bleona Matës, në moshën 6-vjeçare, realizohet identikiti, sesi duket imazhi i saj, një 16-vjeçare sot.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published.