February 25, 2021

Një vogeIushe 8-v jeçe shkon vetëm në FARMCl jo çfarë kërkon të bIejë e bën farmacistin të Iotojë

Një vogeIushe 8-v jeçe shkon vetëm në FARMCl jo çfarë kërkon të bIejë e bën farmacistin të Iotojë

Vëllai i saj i vogël ishte i destinuar të ndërronte j.etë nga një tumor i trurit. Prindërit e tij ishin të varfër, por ata kishin bërë gjithçka për ta shpëtuar …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published.