February 25, 2021

E Pranon Edhe Revista E Njohur Amerikane/ Angela Merkel Që Shqiptarët E Duan Shumë Është Gruaja Më E Fortë Në Botë

E Pranon Edhe Revista E Njohur Amerikane/ Angela Merkel Që Shqiptarët E Duan Shumë Është Gruaja Më E Fortë Në Botë

Kancelarja Angela Merkel është shpallur gruaja më e fuqishme në botë. Revista amerikane, ‘Forbes’, ka bërë të ditur emrat e grave më të fuqishme në botë për vitin 2020, ku kryesor Merkel …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published.