February 25, 2021

Mos E Kaloftë Njeri Atë Që Po Heq Ajo/ Kjo Grua Humbi Tre Fëmijët Dhe Burrin Në Të Njëjtën Ditë, Ta Prek Zemrën Me Fjalët Kur U Dha Lamtumirën E Fundit: O Zot…!

Mos E Kaloftë Njeri Atë Që Po Heq Ajo/ Kjo Grua Humbi Tre Fëmijët Dhe Burrin Në Të Njëjtën Ditë, Ta Prek Zemrën Me Fjalët Kur U Dha Lamtumirën E Fundit: O Zot…!

Të hum basësh të dashurit e tu është një dhimb je aq e madhe sa nuk ka fjalë për ta përshkruar. Por atë që e ka kaluar një nënë mos e kaloftë njeri.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published.