February 25, 2021

‘Na çave k…, rrot k…’, konkurenti i revoltuar PLAS NË TOKË Renato Mekollin (VIDEO)

‘Na çave k…, rrot k…’, konkurenti i revoltuar PLAS NË TOKË Renato Mekollin (VIDEO)

Eusebio, një nga konkurentët e emisionit “Hells Kitchen”, tepër i revoltuar i është drejtuar me fjalë banale drejtuesit të emisionit, shef Renato Mekollit hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive mos e humbni…

Leave a Reply

Your email address will not be published.