February 25, 2021

Na Preku Në Shpirt/ Kjo Është Nëna Shqiptare Që I Bën Gratë Me Fëmijë: 91- Vjec Dhe S’ndalet, Ka Sjellë Shumë Bebe Në Jetë

Na Preku Në Shpirt/ Kjo Është Nëna Shqiptare Që I Bën Gratë Me Fëmijë: 91- Vjec Dhe S’ndalet, Ka Sjellë Shumë Bebe Në Jetë

Ai tha se nënë Halimeja është në gjendje të kuptojë vetëm me prekjen e barkut me duar, nëse një femër ka vezore ose jo.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published.