February 25, 2021

Në Itali Po Bëhet Nami Nga Shiu/ Uji Ka Shkuar 1.5 Metra, Thuhet Se Do Bëhet Më Keq Akoma

Në Itali Po Bëhet Nami Nga Shiu/ Uji Ka Shkuar 1.5 Metra, Thuhet Se Do Bëhet Më Keq Akoma

Në orët e fundit niveli i ujit në qytet ka shkuar në një maksimum prej 138 centimetra.Sistemi i mb rojtes I barrierave “Mose” nuk u aktivizua dhe për pas ojë një pjesë e qytetit u për mbyt …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published.